Synergie Skin Event 12 november 2020

Donderdag 12 november komt de Synergie Skin expert bij ons in de praktijk. Heb je vragen over de producten van Synergie Skin of ben je benieuwd welke producten bij jouw huid passen? Maak dan een afspraak voor een huid- en productadvies en kom erachter wat Synergie Skin voor jouw huid kan betekenen!

ZO Evenement, ontmoet de ZO Skin Health product expert op 8 oktober 2020

Heb je een huidprobleem of wil je je huid een boost geven? Maak een afspraak met de ZO Skin Health product expert voor gericht huidadvies. Waar nodig wordt je protocol aangescherpt voor een optimaal resultaat. Op donderdag 8 oktober 2020 tussen 10.00 en 15.00 uur komt de ZO Skin Health product expert langs bij ons… Lees verder »

Week van de Huidtherapie 2020 – Gratis huidanalyse met de Observe

Week van de Huidtherapie 2020   Van 5 tot en met 10 oktober 2020 vindt de Week van de Huidtherapie weer plaats. Wij bieden daarom op woensdag 7 oktober gratis huidanalyses met de Observ aan. Wil je je diepere huidlagen laten analyseren en huidaandoeningen in beeld laten brengen? Maak dan een afspraak voor een huidanalyse…. Lees verder »

gratis huidanalyse, beenscan en inloop spreekuur op 10 oktober 2019 tijdens de Week van de Huidtherapie

Week van de Huidtherapie 2019   Van 7 tot en met 12 oktober 2019 vindt de Week van de Huidtherapie weer plaats. Wij bieden daarom op donderdag 10 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur gratis huidanalyses met de Observ aan. Wil je je diepere huidlagen laten analyseren en huidaandoeningen in beeld laten brengen? Maak dan… Lees verder »

NuFACE FIX™ LINE SMOOTHING DUO

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar: NuFACE FIX™ LINE SMOOTHING DUO Het revolutionaire, door de Amerikaanse FDA goedgekeurde on-the-go beauty duo dat de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, lippen en het voorhoofd direct vermindert. NuFACE FIX™ LINE SMOOTHING DEVICE Met het NuFACE FIX Line Smoothing Device geeft u uw huid een oppepper… Lees verder »

Nieuwe ontharingslaser: GentleLase Pro-U

Sinds afgelopen week werken wij met een nieuwe ontharingslaser: de GentleLase Pro-U van Candela. Bijzonder aan deze laser is dat de behandelingen comfortabel zijn. Voor ontharingsbehandelingen met de GentleLase Pro-U wordt het gepatenteerde Dynamic Cooling Device ™ (DCD™) gebruikt, welke de huid voorbereidt op de behandeling door de bovenste laag van de huid met een… Lees verder »

In november en december een Synergie Skin ReClaim t.w.v. € 96,90 of Elastense t.w.v. € 97,90 cadeau bij een Ultherapy behandeling

Boekt u in de maanden november of december 2018 een Ultherapy behandeling? Dan krijgt u er in deze maanden een gratis Synergie Skin ReClaim of Elastense bij cadeau! Synergie Skin ReClaim is de essentiële anti-aging moisturiser. Een weldadige mix van marien fytoplankton en peptidetechnologie dat ontwikkeld is om de huid te verstrakken en te hydrateren… Lees verder »

Nieuw van Colorescience: Total Eye™ 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35

Graag brengen we u op de hoogte van de nieuwste toevoeging aan het productassortiment van Colorescience®: Total Eye™ 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35! De krachtige, klinisch bewezen ingrediënten van deze 3-in-1 formule bestrijden op effectieve wijze de tekenen van huidveroudering en staan garant voor een frisse, jeugdige uitstraling. Total Eye™ 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35… Lees verder »

Gratis proefbehandeling met de LPG Cellu M6 Alliance op donderdag 19 april 2018

Wij hebben de LPG Cellu M6 Alliance aangeschaft. Hiermee kunnen we cellulite en de verslapte huid nog beter behandelen. Bent u benieuwd naar deze behandeling en zelf voelen wat de behandeling doet? Dit kan op donderdag 19 april 2018. Op deze dag kunt u een gratis proefbehandeling met de LPG Cellu M6 Alliance krijgen. Er… Lees verder »

Woensdag 8 november 2017 gratis beenscan

Heeft u weleens vermoeide, pijnlijke en zware benen? Dit kan worden veroorzaakt door vaatproblemen. Op woensdag 8 november tussen 14 tot 17 uur kunnen wij uw benen scannen. Er worden dan een aantal plakkertjes op de benen aangebracht en deze worden verbonden met het scan apparaat. Vervolgens wordt u gevraagd om een serie eenvoudige oefeningen… Lees verder »

Week van de Huidtherapie: open middag op woensdag 11 oktober 2017

In het kader van de Week van de Huidtherapie houden wij op woensdag 11 oktober 2017 een open middag van 15.00 tot 18.00 uur. U kunt tijdens deze middag bij onze praktijk binnenlopen voor onder andere: – informatie over de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering – demonstraties van onze apparatuur – u kunt… Lees verder »

PRX-T33 No Needle Skin Booster en WiQo Dermocosmetics

Nieuwe behandeling in onze praktijk: PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost. Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1… Lees verder »

Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor een niet chirurgische ooglidcorrectie! Nu als introductieaanbieding tijdelijk voor € 275,- per behandeling.

Vanaf nu ook bij ons in de praktijk: Niet-chirurgische ooglidcorrecties. Deze ooglidcorrecties voeren wij uit met de DAS. Dermo Ablation Surgery (DAS) is de nieuwste en volledig veilige methode van esthetische en dermatologische behandelingen voor huidveroudering en huidoneffenheden. Wat is Dermo Ablation Surgery? Dermo Ablation Surgery is een revolutionaire technologie die gebruik maakt van lange golf radiofrequentie. Het systeem… Lees verder »

ZO Promotie: ontmoet de expert op 11 mei

Het team van Oord Huidtherapeuten heet u van harte welkom tijdens de ZO promotieavond op donderdag 11 mei a.s. tussen 16.00 – 19.00 uur. De ZO Product Expert geeft u graag meer informatie over de behandelwijze van Dr. Zein Obagi en de prachtige resultaten die u kunt behalen met ZO Skin Health en ZO Medical…. Lees verder »

Nieuw van ZO Medical: Rozatrol

Vanaf nu verkrijgbaar in onze praktijk: Rozatrol Een dagelijks serum voor de behandeling van de rode, gevoelige huid die werkt om de huid te normaliseren. Dit door het overtollige talg op de huid te verminderen wat kan leiden tot ontstekingen. Een enzymatische peeling biedt ultra-zachte exfoliatie, terwijl aminozuren de optimale microcirculatie ondersteunen om de tekenen… Lees verder »

Column Trees Oord in magazine Lourens

In de Lourens editie spring/summer 2017 staat een column van Trees Oord over rosacea. Benieuwd naar het stuk? Je kan het hier lezen column Trees Oord in magazine Lourens

Nieuw: Huidanalyse met de Observ 520

Vanaf nu kunt u uw huid laten analyseren bij ons met behulp van de Observ 520! Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Met de Observ 520 is het mogelijk om de… Lees verder »

Beurs Vrouw! 2017

Ook dit jaar staan wij weer met onze stand op de beurs Vrouw! in het WTC  Expo te Leeuwarden. Heeft u een vraag over uw huid dan kunt u deze op de beurs stellen aan een van onze huidtherapeuten. Dit jaar nemen wij de Observ 520 mee. Wilt u een gratis huidanalyse? Kom dan zeker… Lees verder »

Nieuwe Fractional Laser

Deze week hebben wij onze nieuwe fractional laser in gebruik genomen. Met deze laser kunnen wij de volgende indicaties behandelen: huidveroudering littekens acnelittekens striae zonbeschadigde huid Wilt u meer informatie over deze behandeling? Kijk hier of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek om te kijken of deze behandeling voor u geschikt is.  

ZO Skin Health Ossential Skin Brightening Program

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar: het ZO Skin Health Ossential Skin Brightening Program Deze kit is ontwikkeld om in te zetten bij een milde vorm van hyperpigmentatie of als onderhoud ná het ZO Medical Hyperpigmentatie protocol.  De set bestaat uit: C-Bright  (20 ml) Wordt altijd als eerste aangebracht  na het reinigen (wash – scrub –… Lees verder »

Stimulator Peel vanaf september in onze praktijk

Vanaf september 2016 bieden wij de Stimulator Peel van ZO Skin Health aan in onze praktijk. De Facial Stimulator Peel van ZO Skin Health is een AHA (Alpha Hydroxy Acid) en BHA (Beta Hydroxy Acid) peeling met onder andere 10% salicylzuur, 10% melkzuur en 10% citruszuur. Deze ingrediënten hebben een stimulerende, exfoliërende en onstekingsremmende werking… Lees verder »

Oxygenetix: Effectieve huidverzorging en optimale dekking. Nu bij ons verkrijgbaar

Vanaf nu verkrijgbaar in onze praktijk: Oxygenetix Effectieve huidverzorging en optimale dekking Oxygenetix foundation is speciaal ontworpen voor de toepassing direct na cosmetische behandelingen en voor het bedekken en behandelen van huidproblemen. Bevordert het herstel van een beschadigde huid Een beschadigde huid als gevolg van een cosmetische behandeling kan het dagelijkse leven gedurende het genezingsproces… Lees verder »

Introductie C-Bright en Brightalive ZO Medical

Introductie C-Bright en Brightalive ZO Medical Een mooie huid kan je zelfvertrouwen ongemerkt een enorme boost geven. Je gaat vanzelf stralen als je in de spiegel een egale en gezonde huid ziet. Daarom introduceert ZO Medical C-Bright en Brightalive. C-Bright™ is een krachtig vitamine C Serum met 10% pure vitamine C om de huid te… Lees verder »

Nu ook Microneedling bij Oord Huidtherapeuten!

Een aantal maanden geleden zijn wij gestart met microneedling behandelingen. De Dermica Pen De Dermica Pen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermica Pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt… Lees verder »