Week van de Huidtherapie 2019

 

Van 7 tot en met 12 oktober 2019 vindt de Week van de Huidtherapie weer plaats.

Wij bieden daarom op donderdag 10 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur gratis huidanalyses met de Observ aan. Wil je je diepere huidlagen laten analyseren en huidaandoeningen in beeld laten brengen? Maak dan een afspraak voor een huidanalyse. Kijk hier voor meer informatie over de huidanalyse met de Observ.

 

Heeft u weleens vermoeide, pijnlijke en zware benen? Dit kan worden veroorzaakt door vaatproblemen.

Op donderdag 10 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen wij uw benen scannen. Er worden dan een aantal plakkertjes op de benen aangebracht en deze worden verbonden met het scan apparaat. Vervolgens wordt u gevraagd om een serie eenvoudige oefeningen te doen. Hierdoor wordt het functioneren van de kleppen in de venen geregistreerd.

Na het scannen krijgt u een uitdraai en een advies mee die u kunt bespreken met uw huisarts.

Als de vaatkleppen zich niet goed sluiten dan kan een behandeling bestaan uit het dragen van therapeutische elastische kousen. Therapeutische elastische kousen zetten druk op de aders waardoor de diameter van de ader verkleind. De vaatkleppen kunnen zich weer sluiten en de hoeveelheid bloed die in de benen omlaag stroomt wordt zo verminderd.

Wilt u een beenscan laten uitvoeren? Maak dan een afspraak hiervoor.

 

Ook hebben wij op donderdag 10 oktober tussen 13.00 en 17.00 een inloop spreekuur. Heb je een vraag over je huid, behandelingen of hoe je je huid het beste kan verzorgen? Onze huidtherapeut kan je vragen beantwoorden. Voor het inloop spreekuur hoef je geen afspraak te maken.

 

Tot donderdag 10 oktober!