Vanaf nu ook bij ons in de praktijk:

Niet-chirurgische ooglidcorrecties. Deze ooglidcorrecties voeren wij uit met de DAS.

Dermo Ablation Surgery (DAS) is de nieuwste en volledig veilige methode van esthetische en dermatologische behandelingen voor huidveroudering en huidoneffenheden.

Wat is Dermo Ablation Surgery?
Dermo Ablation Surgery is een revolutionaire technologie die gebruik maakt van lange golf radiofrequentie. Het systeem creëert een plasma effect en behandelt de huid zonder beschadiging aan het omliggende weefsel.

Behandelmethode
Bij een Dermo Ablatie behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt.

Door een serie van aanrakingen trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect.

Een behandeling met plasma zorgt tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd. Dit effect in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel, geeft een extra boost in stevigheid en volume en de behandelde gebieden.

Door de gecontroleerde laag voor laag techniek worden oppervlakkige laagjes huid met veel precisie verwijderd zonder omliggende weefsels te beschadigen. Hierdoor is de hersteltijd kort. Op plaatsen waar de huid gevoelig is wordt een verdovende crème gebruikt.

Dermo Ablation Surgery is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype.

Kijk voor meer informatie en een filmpje over deze behandeling hier.

Nu als introductieaanbieding tijdelijk voor € 275,- per behandeling. Deze aanbieding geldt tot 30 november 2017 en is geldig voor een behandeling van de boven oogleden of de onder oogleden.

 

DAS behandeling bovenooglid        DAS-bovenoogleden voor en na4