Nieuwe behandeling in onze praktijk:

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Anti-aging formule: voor de verouderde en verslapte huid  geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Meer informatie over PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster vindt u hier.

WiQo Dermocosmetic is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de PRX-T33 behandeling. Deze cosmetics versterken het effect van de behandeling en geven sneller een mooier resultaat. De lijn van producten bestaat uit een Smoothing Face Fluid, een Nourishing en Moisturizing Cream en een Elasticizing Anti-Drying Body Cream. Voor meer informatie over deze producten klikt u hier.

 

PRX-T33 countercard                 WiQo_countercard vrouw