Graag brengen we u op de hoogte van de nieuwste toevoeging aan het productassortiment van Colorescience®: Total Eye™ 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35! De krachtige, klinisch bewezen ingrediënten van deze 3-in-1 formule bestrijden op effectieve wijze de tekenen van huidveroudering en staan garant voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Total Eye™ 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35 beperkt de zichtbaarheid van donkere kringen rondom de ogen, opgezwollen oogleden, fijne lijntjes en rimpels. De krachtige hydratatie verbetert de gezondheid van het delicate oogoppervlak: de huid verstrakt, herstelt en verheldert. Chemicaliënvrij, 100% mineraal SPF 35 biedt bescherming tegen UVA/UVB-straling en overige schadelijke invloeden van buitenaf die bijdragen aan huidveroudering.

Hoe Total Eye™ 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35 werkt

  1. CORRIGEERT

Verheldert het gebied rond de ogen, corrigeert imperfecties, vermindert donkere kringen en zwellingen voor een frisse, uitgeruste look.

  1. BESCHERMT

Chemicaliënvrij, 100% mineraal SPF 35 biedt bescherming tegen UVA/UVB-straling en overige schadelijke invloeden van buitenaf die bijdragen aan huidveroudering.

  1. BESTRIJDT

Door hydratatie te bieden aan het delicate oogoppervlak verstrakt, herstelt en verheldert de huid. Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zwellingen, fijne lijntjes en rimpels.

Wat Total Eye™ 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35 uniek maakt

Directe resultaten, blijvende verbetering:
–    Neutrale perzikachtige toon die donkere kringen verheldert en corrigeert
–    Verkoelende applicator draagt bij aan vermindering van opgezwollen oogleden
–    Hydrateert voor een stevigere huid en een verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
–    Breedspectrum SPF 35 PA+++ beschermt tegen toekomstige zonbeschadiging
–    Voorziet de huid van een laagje waarop oogmake-up soepel kan worden aangebracht

Alle Colorescience® producten zijn vrij van: talk, kleurstoffen, synthetische parfum, minerale oliën, alcohol met uitdrogende werking en agressieve chemische ingrediënten.

 

Productgegevens

Total Eye™ 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35
Inhoud: 7 ml.
Adviesprijs: € 75,95

Dit product is vanaf nu bij ons verkrijgbaar.

 

5287 Total Eye Cap Off