Introductie C-Bright en Brightalive ZO Medical

Een mooie huid kan je zelfvertrouwen ongemerkt een enorme boost geven. Je gaat vanzelf stralen als je in de spiegel een egale en gezonde huid ziet. Daarom introduceert ZO Medical C-Bright en Brightalive.

C-Bright™ is een krachtig vitamine C Serum met 10% pure vitamine C om de huid te laten stralen en een mooiere structuur te geven. Het bevordert een mooie teint en helpt pigmentverkleuringen te voorkomen. Dit product is geschikt voor iedereen die zijn of haar huid wil beschermen tegen veroudering en schadelijke invloeden van buitenaf en de huid wil laten stralen.

Inhoud: 50 ml.

Adviesprijs: € 96,95

 

Brightalive™ is een huidverbeterende crème die zorgt voor het remmen van de melanineproductie in de huid waardoor pigmentvlekken aangepakt worden. Met ingrediënten als vitamine C, arbutine en een exfoliërend enzym wordt ongelijke pigmentatie in de huid aangepakt. Dit product bevat geen retinol of hydrochinon en is geschikt voor iedereen die zijn of haar huidtoon wil egaliseren en nieuwe vlekken wil voorkomen. Brightalive herstelt tevens de hydratatie van de huid en ondersteunt bij het verbeteren van DNA reparatie.

Inhoud: 50 ml.

Adviesprijs: € 124,95,-

 

De nieuwe producten vormen een mooie aanvulling op de bestaande producten van dr. Zein Obagi en zijn gemakkelijk te combineren. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar www.zoskinhealth.nl of neemt u contact met ons op.

 

Countercard The Bright Choice kopie