Beschrijving

WiQo Dermocosmetic is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de PRX-T33 behandeling. Deze cosmetics versterken het effect van de behandeling en geven sneller een mooier resultaat.

 

WiQo Smoothing Face Fluid

Geschikt voor alle huidtypes en te gebruiken in alle seizoenen, ook in de zomermaanden. Glycolzuur exfolieert de huid en zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van onzuiverheden en schilfers toe. Gebruik van deze face fluid is een geweldige manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven. Ook kan je huid beter vocht vasthouden en worden oppervlakkige pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar.

 

WiQo Nourishing en Moisturizing Cream

Voor de droge, normale of gecombineerde huid. Herstelt en versterkt de natuurlijke huid barrière en voorkomt verdamping van het vocht in de huid. Een droge huid kan jeuken, irriteren of barsten. De actieve ingrediënten in deze crème voorkomen dat het hyaluronzuur in de huid wordt afgebroken en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd.

 

WiQo Elasticizing Anti-Drying Body Cream

Deze lichaamscreme combineert de eigenschappen van de WiQo Smoothing Fluid en de Nourishing en Moisturizing Cream. De lage PH-waarde in de crème zorgt voor een goed functionerende huid die bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze crème heeft een gunstig effect op de vochthuishouding in de huid omdat de bovenste cellaag wordt gestimuleerd om meer vocht vast te houden. Het verbetert de huidstructuur en zorgt voor een natuurlijke versteviging van de huid. Glycolzuur zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen en stimuleert huidcellen tot aanmaak van collageen en elastine vezels. Je huid krijgt weer een natuurlijke glans en een frisse uitstraling.