Beschrijving

Synergie is een Australisch cosmeceutisch bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en vitaliteit van de huid op de lange termijn. Met het unieke concept en de kracht van clean scienceÒ, produceren ze ethische en effectieve producten die ervoor zorgen dat u zich zeker voelt over uw huid, ongeacht uw leeftijd.

Alle producten worden samengesteld door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemicus Terri Vinson. Terri’s Clean Science filosofie is de kern van Synergie Skin. In het kort betekent dit dat ze de best mogelijke synthetisch geproduceerde ingrediënten combineren met de beste natuurlijk verkregen ingrediënten. Deze synergie van bestanddelen zorgt voor een ethische en effectieve huidverzorging.

Alle Synergie Skin producten zijn 100% Australisch, niet getest op dieren en zijn CCF (Choose Cruelty Free) geaccrediteerd.

Alle producten zijn vrij van:

–       Parabenen

–       Kunstmatige kleurstoffen

–       Kunstmatige geurstoffen

–       SLS (of andere natriumsulfaten)

–       PEG’s

–       Propyleenglycol

–       Dimethicone

Het Synergie-assortiment is volledig onderbouwd met clinische gegevens, eenvoudig in gebruik en het belangrijkste is, is dat het een zichtbaar verschil maakt voor uw huid.

De productlijn bestaat uit verschillende cleansers, serums, exfolianten, moisturisers en essential kits en introductiekits.