Beschrijving

NuFACE FIX™ LINE SMOOTHING DUO

Het revolutionaire, door de Amerikaanse FDA goedgekeurde on-the-go beauty duo dat de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, lippen en het voorhoofd direct vermindert.

NuFACE FIX™ LINE SMOOTHING SERUM

De eerste microstroom Skincare in serumvorm die de huid verheldert en verstrakt en vocht langdurig vashoudt om vermoeide ogen wakker te schudden, doffe huid te revitaliseren en te zorgen voor een stralend resultaat – zelfs over make-up!

Activatoren die ware beauty naar boven halen:

·      Pure Energy Blend: een in eigen beheer ontwikkeld complex dat de huid nieuwe energie geeft.

·      Slim Peptidensysteem dat de strijd aangaat met alle vormen van expressierimpels op alle plekken waar dat nodig is

·      Geïoniseerde formule die garant staat voor ijzersterke huidvoordelen op ieder niveau.

NuFACE FIX™ LINE SMOOTHING DEVICE

Met het NuFACE FIX Line Smoothing Device geeft u uw huid een oppepper met zichtbaar stevigere, gladdere en strakkere resultaten en een verjongde uitstraling rond de ogen, mond en het voorhoofd. Met dit penformaat microstroom beauty device tilt u uw huidverzorging in slechts 3 minuten naar een compleet nieuw niveau.

De combinatie van het NuFACE FIX™ device met het NuFACE FIX™ serum maakt de huid:
+ Glad
+ Strak
+ Stevig
+ Helder

100% van de vrouwen gaf aan dat de huid direct gehydrateerd aanvoelde
97% van de vrouwen gaf aan dat de huid rond de ogen direct strakker aanvoelde
95% van de vrouwen gaf aan dat de ogen minder opgezwollen aanvoelden
92% van de vrouwen gaf aan dat het behandelde gebied direct steviger aanvoelde

 

HOE TE GEBRUIKEN, 3 EENVOUDIGE STAPPEN:

  1. Prep: Reinig de huid (bij voorkeur met de NuFACEPrep-n-Glow Cloths™) en breng NuFACE FIX™ Serum aan. Mag per te behandelen gebied 2 keer per dag worden gebruikt, 5 dagen per week. Gebruik het device na de eerste 60 dagen nog 2 keer per week om het behaalde resultaat te behouden.
  2.  Lift: Bewerk de probleemgebieden aan de hand van de NuFACE FIX™ feathering techniek, een snelle veegbeweging met een lichte tot gemiddelde druk. Deze beweging zorgt voor een ware energie-uitbarsting van NuFACEmicrostroom die de huid verstevigt en glad en strak maakt. De behandeling is binnen 3 minuten voltooid, het apparaat schakelt dan automatisch uit.
  3. Finish: Overgebleven NuFACE FIX™ serum met vingertoppen in de huid tikken voor langdurig voordeel.