Beschrijving

Alle Louis Widmer producten zijn geproduceerd conform de richtlijnen voor farmaceutische producten (GMP productiestandaard) en zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles. De grondstoffen moeten voldoen aan bijzonder hoge eisen. De productie vindt plaats in ruimtes waar de lucht gezuiverd wordt en waar de luchtdruk hoger is dan normaal. Door de steriele productiemethode kunnen we ook het gebruik van conserveringsmiddelen beperken. Dit verklaart waarom de producten zo goed door de huid verdragen worden. De meeste producten zijn zowel licht geparfumeerd als ongeparfumeerd verkrijgbaar. Louis Widmer biedt een breed scala aan dermatologische huidverzorgingsproducten voor de gezonde en aangedane huid.

Skin Appeal

Verzorgingslijn voor de vette, gemengde en onzuivere huid. Enkel ongeparfumeerd verkrijgbaar.

Remederm

Intensieve verzorging voor de droge tot zeer droge huid. In het bijzonder geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Alle Remederm producten worden optimaal door de huid verdragen en zijn vrij van parabenen.

Zonverzorging

Doeltreffende bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Dankzij de uitstekende huidtolerantie zijn ze ook ideaal voor mensen met allergieën. Bovendien verzorgen én hydrateren ze de huid voortreffelijk. Alle zonproducten bevatten panthenol en vitamine E voor een verzachtende werking.

Dermocosmetica

Compleet assortiment (reiniging, gezichts-, lichaamsverzorging en anti-ageing verzorging) voor de gezonde huid.

Anti Ageing

Verzorging preventief tegen de veroudering van de huid.