Beschrijving

Colorescience is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Maar Colorescience is veel meer dan dat. De gezondheidsbevorderende formules hebben voor miljoenen vrouwen van alle leeftijden, huidtypen en -problemen hun kwaliteit van leven verbeterd.

Onze ongeëvenaarde producten worden vertrouwd, aanbevolen en persoonlijk gebruikt door duizenden artsen, doordat ze 365 dagen per jaar een
unieke bescherming bieden tegen uv-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

De Colorescience lijn wordt niet alleen gekenmerkt doordat de mineralen uitstekend blenden en de huid laten ademen, maar beschikt ook over specifieke, verfijnde mineralen en voedingsrijke ingrediënten— alles wat uw huid nodig heeft om lang gezond te blijven, maar niets wat de huid niet nodig heeft.

De producten van Colorescience bevatten ingrediënten zoals peptiden, antioxidanten, vitaminen, zinkoxide en titaandioxide.

Ze zijn gemaakt om u te helpen bij een vlekkeloze, egale teint te bereiken en te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en de omgevingsfactoren met SPF 20, 30 en 50.

Het assortiment bestaat uit onder meer:

  • UV Beschermers
  • Skin Perfectors
  • Foundation & Concealer
  • Enhancers