Woensdag 8 november 2017 gratis beenscan

Heeft u weleens vermoeide, pijnlijke en zware benen? Dit kan worden veroorzaakt door vaatproblemen. Op woensdag 8 november tussen 14 tot 17 uur kunnen wij uw benen scannen. Er worden dan een aantal plakkertjes op de benen aangebracht en deze worden verbonden met het scan apparaat. Vervolgens wordt u gevraagd om een serie eenvoudige oefeningen… Lees verder »

Week van de Huidtherapie: open middag op woensdag 11 oktober 2017

In het kader van de Week van de Huidtherapie houden wij op woensdag 11 oktober 2017 een open middag van 15.00 tot 18.00 uur. U kunt tijdens deze middag bij onze praktijk binnenlopen voor onder andere: – informatie over de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering – demonstraties van onze apparatuur – u kunt… Lees verder »

PRX-T33 No Needle Skin Booster en WiQo Dermocosmetics

Nieuwe behandeling in onze praktijk: PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost. Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1… Lees verder »

Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor een niet chirurgische ooglidcorrectie! Nu als introductieaanbieding tijdelijk voor € 275,- per behandeling.

Vanaf nu ook bij ons in de praktijk: Niet-chirurgische ooglidcorrecties. Deze ooglidcorrecties voeren wij uit met de DAS. Dermo Ablation Surgery (DAS) is de nieuwste en volledig veilige methode van esthetische en dermatologische behandelingen voor huidveroudering en huidoneffenheden. Wat is Dermo Ablation Surgery? Dermo Ablation Surgery is een revolutionaire technologie die gebruik maakt van lange golf radiofrequentie. Het systeem… Lees verder »

Ontvang nu bij aankoop van een ZO Skin Health Ossential Growth Factor Serum een Deluxe Oclipse Smart Tone SPF 50 Travel Size (20 ml) t.w.v. € 29,- cadeau.

Nu bij aankoop van een Ossential Growth Factor Serum Plus een gratis Deluxe Oclipse Smart Tone SPF 50 Travel Size (20 ml) t.w.v. € 29,- cadeau. De Ossential Growth Factor Serum Plus is een serum die helpt de huid te versterken en beschermen tegen toekomstige tekenen van veroudering. Perfect voor alle huidtypes, zelfs de meest… Lees verder »

ZO Promotie: ontmoet de expert op 11 mei

Het team van Oord Huidtherapeuten heet u van harte welkom tijdens de ZO promotieavond op donderdag 11 mei a.s. tussen 16.00 – 19.00 uur. De ZO Product Expert geeft u graag meer informatie over de behandelwijze van Dr. Zein Obagi en de prachtige resultaten die u kunt behalen met ZO Skin Health en ZO Medical…. Lees verder »

Gratis luxe toilettas en full size Foameacleanse bij aankoop van € 250,- aan ZO Medical producten

Koop jij voor minimaal € 250,- aan ZO Medical producten bij ons in de praktijk? Dan krijg je deze prachtige luxe toilettas met daarbij gratis een full size Foamacleanse t.w.v. € 72,90!  Actie geldig zolang de voorraad strekt.  

Nieuw van ZO Medical: Rozatrol

Vanaf nu verkrijgbaar in onze praktijk: Rozatrol Een dagelijks serum voor de behandeling van de rode, gevoelige huid die werkt om de huid te normaliseren. Dit door het overtollige talg op de huid te verminderen wat kan leiden tot ontstekingen. Een enzymatische peeling biedt ultra-zachte exfoliatie, terwijl aminozuren de optimale microcirculatie ondersteunen om de tekenen… Lees verder »

Column Trees Oord in magazine Lourens

In de Lourens editie spring/summer 2017 staat een column van Trees Oord over rosacea. Benieuwd naar het stuk? Je kan het hier lezen column Trees Oord in magazine Lourens

Nieuw: Huidanalyse met de Observ 520

Vanaf nu kunt u uw huid laten analyseren bij ons met behulp van de Observ 520! Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Met de Observ 520 is het mogelijk om de… Lees verder »

Beurs Vrouw! 2017

Ook dit jaar staan wij weer met onze stand op de beurs Vrouw! in het WTC  Expo te Leeuwarden. Heeft u een vraag over uw huid dan kunt u deze op de beurs stellen aan een van onze huidtherapeuten. Dit jaar nemen wij de Observ 520 mee. Wilt u een gratis huidanalyse? Kom dan zeker… Lees verder »

Nieuwe Fractional Laser

Deze week hebben wij onze nieuwe fractional laser in gebruik genomen. Met deze laser kunnen wij de volgende indicaties behandelen: huidveroudering littekens acnelittekens striae zonbeschadigde huid Wilt u meer informatie over deze behandeling? Kijk hier of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek om te kijken of deze behandeling voor u geschikt is.  

woensdag 30 november 2016 gratis beenscan

Heeft u weleens vermoeide, pijnlijke en zware benen? Dit kan worden veroorzaakt door vaatproblemen. Op woensdag 30 november tussen 13 tot 17 uur kunnen wij uw benen scannen. Er worden dan een aantal plakkertjes op de benen aangebracht en deze worden verbonden met het scan apparaat. Vervolgens wordt u gevraagd om een serie eenvoudige oefeningen… Lees verder »

ZO Skin Health Ossential Skin Brightening Program

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar: het ZO Skin Health Ossential Skin Brightening Program Deze kit is ontwikkeld om in te zetten bij een milde vorm van hyperpigmentatie of als onderhoud ná het ZO Medical Hyperpigmentatie protocol.  De set bestaat uit: C-Bright  (20 ml) Wordt altijd als eerste aangebracht  na het reinigen (wash – scrub –… Lees verder »

Week van de Huidtherapie: Open middag donderdag 6 oktober 2016

In het kader van de Week van de Huidtherapie houden wij op donderdag 6 oktober 2016 een open middag van 16.00 tot 20.00 uur. U kunt tijdens deze middag bij onze praktijk binnenlopen voor onder andere: – informatie over de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering – demonstraties van onze apparatuur – u kunt… Lees verder »

Stimulator Peel vanaf september in onze praktijk

Vanaf september 2016 bieden wij de Stimulator Peel van ZO Skin Health aan in onze praktijk. De Facial Stimulator Peel van ZO Skin Health is een AHA (Alpha Hydroxy Acid) en BHA (Beta Hydroxy Acid) peeling met onder andere 10% salicylzuur, 10% melkzuur en 10% citruszuur. Deze ingrediënten hebben een stimulerende, exfoliërende en onstekingsremmende werking… Lees verder »

Dinsdag 31 mei 2016 voorlichtingsavond Ultherapie

  Voorlichtingsavond en demonstratie Ultherapie   Heeft u last van een verslapte gezichtshuid? Wilt u een jongere en strakkere hals en kaaklijn? Ultherapie is de enige huidverjongingsmethode gebaseerd op ultrageluid. Waar lasers niet dieper komen dan maximaal 1 mm in de huid, lukt dat met ultrageluidsgolven wel. Geluidsgolven dringen veel dieper door en zo kan… Lees verder »

Beurs Vrouw! 2016

Ook dit jaar staan wij weer met onze stand op de beurs Vrouw! in het WTC  Expo te Leeuwarden. Heeft u een vraag over uw huid dan kunt u deze op de beurs stellen aan een van onze huidtherapeuten. Ons standnummer is 4075. Openingstijden: vrijdag 11 maart 13.00 tot 22.00 uur zaterdag 12 maart 10.00… Lees verder »

Oxygenetix: Effectieve huidverzorging en optimale dekking. Nu bij ons verkrijgbaar

Vanaf nu verkrijgbaar in onze praktijk: Oxygenetix Effectieve huidverzorging en optimale dekking Oxygenetix foundation is speciaal ontworpen voor de toepassing direct na cosmetische behandelingen en voor het bedekken en behandelen van huidproblemen. Bevordert het herstel van een beschadigde huid Een beschadigde huid als gevolg van een cosmetische behandeling kan het dagelijkse leven gedurende het genezingsproces… Lees verder »

Nu in onze praktijk: Levensechte wenkbrauwen met 3D hairstroke techniek

3D hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is er geen apparatuur nodig. Ecuri Cosmetics heeft een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. Voordelen 3D hairstroke… Lees verder »

Introductie C-Bright en Brightalive ZO Medical

Introductie C-Bright en Brightalive ZO Medical Een mooie huid kan je zelfvertrouwen ongemerkt een enorme boost geven. Je gaat vanzelf stralen als je in de spiegel een egale en gezonde huid ziet. Daarom introduceert ZO Medical C-Bright en Brightalive. C-Bright™ is een krachtig vitamine C Serum met 10% pure vitamine C om de huid te… Lees verder »

Nu ook Microneedling bij Oord Huidtherapeuten!

Een aantal maanden geleden zijn wij gestart met microneedling behandelingen. De Dermica Pen De Dermica Pen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermica Pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt… Lees verder »